Ali želite začeti z vlaganjem v internetno domeno in zaslužiti dvakratno?

Če ste pripravljeni vstopiti v vznemirljivi svet domen in zaslužiti dvakratno,potem začnite že danes.

Vlaganje denarja v imena domen in jih prodajati za ceno vloženega kapitala solastnikov domene,je zelo dobičkonosna zadeva.Stranka vloži svoj denar za nakup domenskih bonus točk in posledično dvigne prodajno ceno domene.

PRIMER: SKRINJICA-DOMEN je lastnik domene www.xyy.yyy in je njena vrednost enako 0,00 €.Postavimo jo na borzo SEDO.DE ki je določena in pomaga posledično prodajati domene za SKRINJICA-DOMEN.Pojavi se vlagatelj za domeno www.xyy.yyy,njegov vložek je 500,00 € in tako dvigne prodajno ceno z 0,00 € na 500,00 €.Za njegov vložek kapitala je stranka dobila okrog 5500 domenskih bonus točk.Cena bonus točk se dnevno spreminja in prinaša na letni ravni okrog 5-10% dobička.Vložen kapital strank ostane na računu za stranke in je tudi last stranke.

Pri prodaji domene www.xyy.yyy,ki je bila prodana na borzi domen SEDO.DE si agencija vzame 11% od cene domene,ki so jo vlagatelji dvignili z svojim vloženim denarjem,za nakup domenskih bonus točk.

PRIMER:oseba je vložila 500,00 € dobila 5500 bonus točk in dvignila ceno domene na 500,00 €.Agencija za prodajo domen,proda domeno za 500,00 € in si vzame 11% provizije.Stranka si izplača svoj vložek in 89% prodajne cene domene.

Vlaganje v domenska imena je preprost koncept, vendar mogoče na začetku težko razumljiv.

V osnovi je vlaganje v domene, kupiti domenska imena in jih nato prodati za več, kot ste jih kupili. Vlagatelji domen iščejo domene, ki ustrezajo njihovim kriterijem naložbe, kupujejo imena in jih nato prodajo drugim vlagateljem domen ali ljudem, ki želijo domene uporabiti za spletno mesto.

V naši ponudbi imamo od 100 – 200 spletnih domen v katere lahko vložite svoj denar.

Zahtevaj informativni izračun– tako da nam pošljete naslov domene in kolikšen bi bil vložek kapitala

info@skrinjica-domen.com

Tu smo da vam pomagamo,in se zavzemamo za delo BREZ PREVAR